Csülök
2007.10.07. 17:04 Etuka
CSÜLÖK SPÉKELVE
Szép nagy felső csülköt a főzés előtti napon megspékelünk füstölt szalonnával, fűszerezzük fokhagymával, kevés majorannával, sóval, borssal.
Másnap fóliába csomagolva 1 órát pároljuk. Utána a fóliát eltávolítjuk és ropogós pirosra sütjük.
Krumplipürével, savanyú káposztával igen finom.
Szólj hozzá!
Címkék: csülök
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.