Sózóedény
2007.10.21. 01:40 Etuka
Kell beszélnünk a sózóedényekről is.
A sózóedény általában faedény. Olyan, amelybe beleférnek a füstölésre szánt hús-, és szalonnadarabok.
Fémedényt csupán megszorultságunkban használjunk és csakis akkor, ha annak a zománcozása teljesen ép. Még hajszálnyi repedés sem lehet rajta!
A tisztasági, tisztítási szabályok a sózóedényekre is vonatkoznak.
A sertésfeldolgozást megelőző nap ezeket az edényeket már előkészítjük.
Szólj hozzá!
Címkék: sózóedények
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.