Húskrém
2007.10.05. 17:34 Etuka
Húskrém
2 fej vöröshagymát zsíron megdinsztelünk. Ledarálunk 1 kg sertéscombot és 15 dkg füstölt szalonnát, ráötjük a hagymára, és együtt puhítjuk tovább. Fűszerezzük mustárral, sóval, borssal. Ha kész, 15 dkg vajat is keverünk hozzá.
Őzgerinc formába tesszük, egy napig állni hagyjuk a hűtőben.
Ezután elővesszük, tányérra vagy tálcára borítjuk és aszpikkal leöntjük.
Kenyérre kenve kiváló. Nagyon finom tormakrémmel, retekkel, savanyúságokkal.
Szólj hozzá!
Címkék: húskrém
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.