Disznótor - magyar étel, recept, sajt, hurka blog

Disznótoros receptek! Magyar konyha, magyar íz! Kolbász, hurka, sajt, karaj, sonka és sok paprika, hagyma, pecsenye, pörkölt, egytálétel! Segítség azoknak , akiknek körülményei nem engedik meg a disznóvágást! Olcsó és gazdaságos otthon egy így elkészített étel! Segítség a Budapesten és a városokban élőknek és azoknak is, akik disznóvágásra készülnek.. Magyar íz, sok paprika, magyar recept, ne számolja senki a kalóriát! Igazi füszeres, ínycsiklandozó , zsíros, szaftos finomságokkal viszont tele tömjük a gyomrot! Készen állsz?.Ha neked nem kell a diéta, de kell egy jó kaja, itt a helyed! Útra fel!

Címkék

Konyhai-, és egyéb gépek, eszk.

Friss topikok

  • takacsveca93: A rakottkrumpli is simán beleférne a magyar konyha legjavába :) Egyszerű elkészíteni és finom. www... (2018.06.26. 22:39) Magyar konyha legjava
  • zsolo73: Szalonnát, kolbászt, sonkát sem lehet 120 kg-os fogpiszkálóból rendeset készíteni. Éretlen, egysze... (2013.01.28. 19:21) Sertés kiválasztása - Milyen sertést vágjunk?
  • atlbilbaoo: Ez a tojásos mérés szenzációs! Ki fogom próbálni én is! (2009.03.04. 10:11) Pácoldatok - sertésfeldolgozásnál
  • Zsoldos Imre: A véreshurka készítésénél a bazsalikom és a borsikafű csodákra képes,a kolbász készítésénél ... (2008.12.11. 20:56) Vegyes hurkák
  • balog györgy lászlo: káposztás hurka (2008.08.25. 09:24) Káposztás húsételek

Háztartási gépek

jól élünk

Magyar ízek vagy fogyókúrás ételek? Szavazzunk!

2007.10.21. 16:55 Etuka

Szólj hozzá!

Címkék: magyar ízek vagy fogyókúrás ételek szavazzunk!

Sertés kiválasztása - Milyen sertést vágjunk?

2007.10.21. 02:51 Etuka

A disznóölés az állat beszerzésével kezdődik.A beszerzés általában piaci sertésvásárlás: idegen, leggyakrabban egyszer látott termelőtől vesszük az állatot. Megesik, hogy a vásárló nem ért a sertéshez. Belső "sugallatokra", vagy külső rábeszélésekre hallgatva…

3 komment

Címkék: milyen sertést vágjunk

Sózóedény

2007.10.21. 01:40 Etuka

Kell beszélnünk a sózóedényekről is.A sózóedény általában faedény. Olyan, amelybe beleférnek a füstölésre szánt hús-, és szalonnadarabok.Fémedényt csupán megszorultságunkban használjunk és csakis akkor, ha annak a zománcozása teljesen ép. Még hajszálnyi repedés sem…

Szólj hozzá!

Címkék: sózóedények

Pácoldatok - sertésfeldolgozásnál

2007.10.21. 01:31 Etuka

Pácoldat készítésénél is, ugyanúgy mint a sózóedényeknél,  itt is a faedények a legalkalmasabbak. Zománcozott edények csak akkor jók, ha teljesen épek. Az oldatnak nem szabad zavarosnak lennie.A sóknak tökéletesen fel kell olvadniuk. A vizet felforraljuk, majd miután…

1 komment

Címkék: pácoldatok sertésfeldolgozásnál

süti beállítások módosítása