Disznótor - magyar étel, recept, sajt, hurka blog

Disznótoros receptek! Magyar konyha, magyar íz! Kolbász, hurka, sajt, karaj, sonka és sok paprika, hagyma, pecsenye, pörkölt, egytálétel! Segítség azoknak , akiknek körülményei nem engedik meg a disznóvágást! Olcsó és gazdaságos otthon egy így elkészített étel! Segítség a Budapesten és a városokban élőknek és azoknak is, akik disznóvágásra készülnek.. Magyar íz, sok paprika, magyar recept, ne számolja senki a kalóriát! Igazi füszeres, ínycsiklandozó , zsíros, szaftos finomságokkal viszont tele tömjük a gyomrot! Készen állsz?.Ha neked nem kell a diéta, de kell egy jó kaja, itt a helyed! Útra fel!

Címkék

Konyhai-, és egyéb gépek, eszk.

Friss topikok

  • takacsveca93: A rakottkrumpli is simán beleférne a magyar konyha legjavába :) Egyszerű elkészíteni és finom. www... (2018.06.26. 22:39) Magyar konyha legjava
  • zsolo73: Szalonnát, kolbászt, sonkát sem lehet 120 kg-os fogpiszkálóból rendeset készíteni. Éretlen, egysze... (2013.01.28. 19:21) Sertés kiválasztása - Milyen sertést vágjunk?
  • atlbilbaoo: Ez a tojásos mérés szenzációs! Ki fogom próbálni én is! (2009.03.04. 10:11) Pácoldatok - sertésfeldolgozásnál
  • Zsoldos Imre: A véreshurka készítésénél a bazsalikom és a borsikafű csodákra képes,a kolbász készítésénél ... (2008.12.11. 20:56) Vegyes hurkák
  • balog györgy lászlo: káposztás hurka (2008.08.25. 09:24) Káposztás húsételek

Háztartási gépek

jól élünk

Magyaros tüdős hurka

2007.10.27. 10:01 Etuka

Magyaros tüdős hurkaAbálni (lassú tűzön főzni) tesszük fel a következőket:Torkapecsenye, tüdő, vese, szív nyelv csepleszháj ( nec ), darabka vékony szalonna.Ha megfőtt ledaráljuk vagy nagyon apróra vágjuk.Egy disznó tüdős hurkájához 1/2 kg szépen megfőtt (de el nem főtt)…

1 komment

Címkék: vegyes hurka

Rakott savanyúkáposzta

2007.10.23. 08:03 Etuka

Egy púpos evőkanálnyi zsíron felteszünk személyenként 1-1 marék savanyúkáposztát kb. fél óráig fedő alatt párolni. Időközönként kavargatjuk.Közben a sertéshúst, mely tartalmazzon kövér és színhúst egyaránt, felvágjuk közepes nagyságúakra. Külön edényben, forró…

1 komment

Címkék: káposztás receptek

Pörkölt bográcsban

2007.10.22. 10:14 Etuka

A bográcsban a húst soha nem keverjük, hanem a bogrács forgatásával mozgatjuk a benne lévő húsdarabokat.A húst megtisztítjuk, a csontokat és a húst is feldaraboljuk. A bográcsban disznózsíron megdinszteljük a hagymát. Ne sajnáljuk, legyen benne bőven.Ezután kezdjük rétegezni a…

Szólj hozzá!

Címkék: magyar konyha legjava

süti beállítások módosítása